Zelf ook een review schrijven? Leuk! Dat kan onderaan de pagina of klik op onderstaande button en vergeet de sterren review niet. Bedankt!

Klik hier om een review te schrijven

Vakkundige makelaar!

Rated 5 out of 5
13 november 2023

Wij hebben Jay ervaren als een vakkundig verkoop en aankoop makelaar.

Voor zowel aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons oude huis was zijn niveau van dienstverlening uitstekend en zal hem zeker adviseren als tussenpersoon bij de aankoop of verkoop van je huis!

Erik Stam

Persoonlijk, enthousiast, ontzorgt en communiceert top

Rated 5 out of 5
13 november 2023

We zijn zeer tevreden met de diensten van Jay tijdens het verkopen van ons huis. Hij heeft ons op alle fronten positief verrast! De communicatie was uitzonderlijk goed en hij nam altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en mij op de hoogte te houden van elke stap in het proces. Dit gaf ons veel vertrouwen en zorgen wel.

Wat ik vooral waardeerde, was zijn persoonlijke en enthousiaste aanpak. Hij begreep echt wat voor ons belangrijk was bij de verkoop van het huis en paste zijn strategie daarop aan. Zijn eigen ideeën en suggesties waren waardevol en hebben zeker bijgedragen aan het succes van de verkoop.

Bovendien was zijn onderhandelingsvaardigheid indrukwekkend.

Kortom, we bevelen deze makelaar ten zeerste aan aan iedereen die zijn huis wil verkopen. Zijn enthousiasme, communicatievaardigheden, persoonlijke aanpak en slimme onderhandelingen maken hem absoluut een topper in zijn vakgebied! Dankzij hem hebben we een zorgeloze en succesvolle verkoopervaring gehad. Vijf sterren zonder twijfel!

Hartelijk bedankt! Jay.

Suleyman

Zeer betrouwbare makelaar!

Rated 5 out of 5
6 november 2023

Zeer betrouwbare en rustige makelaar die mij perfect geholpen heeft voor de verkoop van mijn huis . Dienstbaar en harde werker op de achtergrond die doet wat hij moet doen en zijn afspraken nakomt. Ook zeer beleefd en integer , vriendelijk!

Robert van der Randen

Goede kennis van zaken

Rated 5 out of 5
2 november 2023

Heb Jay leren kennen als iemand die gedegen kennis van zaken heeft.

Is altijd in dienst van zijn cliënten voor zolang de procedure lopen mag.

Voor mij een topper, eentje die ik graag bij de volgende koop of verkoop zal contacteren.

W. Polders

Super geholpen

Rated 5 out of 5
2 november 2023

Jay heeft mij super geholpen. Het huis was binnen 3 weken ” verkocht onder voorbehoud”. Ondanks het wat langer durende traject, doordat er een ” voorbehoud verkoop eigen woning ” was opgenomen door de koper. Is er zoveel mogelijk informatie en duidelijkheid verschaft. Uiteindelijk is alles ook goed gekomen en heeft de overdracht een paar weken later plaatsgevonden.

J. Alderliesten

Deel deze pagina via: