Zelf ook een review schrijven? Leuk! Dat kan onderaan de pagina of klik op onderstaande button en vergeet de sterren review niet. Bedankt!

Klik hier om een review te schrijven

Verkoop / aankoop top-makelaar

5,0 rating
22 maart 2020

Jay Jay was voor ons de verkopende makelaar , echter doet hij volop zijn best ( in mijn optiek boven verwachting ) om gezamenlijk tot het gewenste eindresultaat te komen , dit resulteerde in een geweldig koophuis , Jay bedankt voor de extra moeite waarmee je ons heel erg geholpen hebt , nogmaals bedankt je bent een topper ! !

Sander

Aan te raden als aankoopmakelaar!

5,0 rating
14 januari 2020

Jay Jay heeft zich voor ons als aankoopmakelaar ingezet. Na meerdere bezichtigingen die op niets uit liepen, hebben wij besloten om Jay Jay een belletje te geven. Wij hadden namelijk al een huis op het oog en kon deze niet voorbij laten slippen. Vanaf het eerste moment erg tevreden! Had zijn huiswerk gemaakt en wist waar die over sprak. Hielp ons goed van A tot Z en heeft ons prima begeleid. Wekelijks geeft die een belletje om je op de hoogte te houden en of veranderingen te melden. Is erg goed bevallen, kan het iedereen aanraden!

Dennis vd Berg

Als franchisegever trots om Jay in ons team te hebben !

5,0 rating
12 januari 2020

Beste Jay,
Klasse hoe jij jezelf binnen een relatief kort termijn zo goed heb geprofileerd en jouw plek hebt gevonden in de branche.
Ga vooral zo door!

Erdem

Super blij mee als aankoopmakelaar!

5,0 rating
30 december 2019

Super bijgestaan in mijn lange zoektocht naar het geschikte huis! Pluspunten: Op tijd, beleefd, meedenkend, goed bereikbaar, eerlijk, van a tot z uitzoeken, snelle terugkoppeling, aandacht, deskundig en goede begeleiding ! Ik kan iedereen uw makelaar Dordrecht aanbevelen!

Sharmayne Kiel

Vriendelijke makelaar, prettig in de omgang

5,0 rating
5 december 2019

Hele vriendelijke makelaar, goed ingelicht over hoe werking gaat.
Er werd aangeboden om eventueel de verkoop en aankoop van onze woning/toekomstige woning te doen, dit hadden wij dan ook gedaan en raden het ook zeker aan!
Erg fijn om een oog mee te hebben bij de aankoop die meer verstand heb dan een smaak kwestie.
Wij hebben ons nieuwe huis gevonden door behulp van Jay! en ons eigen huis snel verkocht.
Jay wij bedanken je voor alles!

M. Sijnja

Deel deze pagina via: