Zelf ook een review schrijven? Leuk! Dat kan onderaan de pagina of klik op onderstaande button en vergeet de sterren review niet. Bedankt!

Klik hier om een review te schrijven

Vriendelijke makelaar, prettig in de omgang

5,0 rating
5 december 2019

Hele vriendelijke makelaar, goed ingelicht over hoe werking gaat.
Er werd aangeboden om eventueel de verkoop en aankoop van onze woning/toekomstige woning te doen, dit hadden wij dan ook gedaan en raden het ook zeker aan!
Erg fijn om een oog mee te hebben bij de aankoop die meer verstand heb dan een smaak kwestie.
Wij hebben ons nieuwe huis gevonden door behulp van Jay! en ons eigen huis snel verkocht.
Jay wij bedanken je voor alles!

M. Sijnja

Zeker aan te bevelen!

5,0 rating
11 november 2019

Jay mocht de verkoop van mijn woning verzorgen. Hij komt rustig op mij over en neemt de tijd om te luisteren en te adviseren. Altijd wel bereikbaar en zo niet kreeg ik altijd snel een berichtje wanneer hij dat wel was. Jay kwam alle afspraken na en ik ben erg blij dat ik hem aanbevolen kreeg en kan hem op mijn beurt ook weer aanbevelen!

M. van Andel

Super aankoopmakelaar

5,0 rating
1 oktober 2019

Dankzij Uw Makelaar Dordrecht hebben wij ons droomhuis kunnen kopen! Het inschakelen van een aankoopmakelaar gaf de doorslag 😀
Van de verkoop verwachten we ook veel. Makkelijk dat het zo allemaal bij 1 kantoor geregeld kan worden!

Cher Claessens

Hele fijne ervaring!

5,0 rating
20 juli 2019

Hele fijne ervaring! Duidelijke uitleg van de zaken die geregeld moesten worden. Mijn vragen werden snel beantwoord. Vriendelijke makelaar!

Tijn de Hek

Top makelaar

5,0 rating
15 juli 2019

Via een vriend kreeg ik de gegevens van deze makelaar in Dordrecht door. Na een fijn en zinvol gesprek hebben we mijn appartement in Papendrecht te koop gezet. Geen moeite was teveel, als ik vragen had, kon ik altijd even bellen en als hij even in gesprek was belde hij snel terug. Het appartement hebben we voor een mooie prijs kunnen verkopen en alles was snel en vakkundig afgewikkeld. Kortom, zowel zakelijk als in het persoonlijke contact een top-makelaar!!

Aalt-Jan Vernooij

Deel deze pagina via: