Zelf ook een review schrijven? Leuk! Dat kan onderaan de pagina of klik op onderstaande button en vergeet de sterren review niet. Bedankt!

Klik hier om een review te schrijven

Super aankoopmakelaar

5,0 rating
1 oktober 2019

Dankzij Uw Makelaar Dordrecht hebben wij ons droomhuis kunnen kopen! Het inschakelen van een aankoopmakelaar gaf de doorslag 😀
Van de verkoop verwachten we ook veel. Makkelijk dat het zo allemaal bij 1 kantoor geregeld kan worden!

Cher Claessens

Hele fijne ervaring!

5,0 rating
20 juli 2019

Hele fijne ervaring! Duidelijke uitleg van de zaken die geregeld moesten worden. Mijn vragen werden snel beantwoord. Vriendelijke makelaar!

Tijn de Hek

Top makelaar

5,0 rating
15 juli 2019

Via een vriend kreeg ik de gegevens van deze makelaar in Dordrecht door. Na een fijn en zinvol gesprek hebben we mijn appartement in Papendrecht te koop gezet. Geen moeite was teveel, als ik vragen had, kon ik altijd even bellen en als hij even in gesprek was belde hij snel terug. Het appartement hebben we voor een mooie prijs kunnen verkopen en alles was snel en vakkundig afgewikkeld. Kortom, zowel zakelijk als in het persoonlijke contact een top-makelaar!!

Aalt-Jan Vernooij

Fijne samenwerking!

5,0 rating
12 juli 2019

Jay we hadden een fijne samenwerking. Je inzet, het meedenken, het wekelijkse contact en je persoonlijke aanpak. Ik heb het als erg prettig ervaren en zou je zeker aanbevelen aan anderen.

Jeffrey Pataca - Veenmos 20 Alblasserdam

Goed en leuk geholpen

5,0 rating
18 juni 2019

Erg goed en leuk geholpen door uw makelaar Dordrecht. Door hun persoonlijke aandacht en de tijd die ze voor je nemen, geven ze je vanaf het begin een vertrouwd en prettig gevoel. Ik zou iedereen in Dordrecht en omgeving deze makelaar aanraden! Echt top

P. Verstappen

Deel deze pagina via: