Zelf ook een review schrijven? Leuk! Dat kan onderaan de pagina of klik op onderstaande button en vergeet de sterren review niet. Bedankt!

Klik hier om een review te schrijven

Uitstekend!

5,0 rating
22 mei 2020

Uitstekende service die niets te wensen overlaat. Zeker een aanrader voor U allen.

Jos Vesteeg | Verkoper Gerard Dousingel 29, Papendrecht

Aankoop & verkoopmakelaar

5,0 rating
17 mei 2020

Jay Jay was voor ons zowel de aankoop als de verkoopmakelaar. Vanaf dag 1 was er een klik waardoor wij het gevoel hadden dat hij aan een half woord genoeg had. Hij luisterde naar onze wensen en stond ons goed bij. De afhandeling was perfect. Wij kunnen iedereen deze makelaar aanraden.

M. Letsch | Verkoper H. Kamerlingh Onnesstraat 71, Zwijndrecht

Kundig en no nonsense

5,0 rating
9 april 2020

Mijn huis verkocht via deze makelaar. Zowel door de makelaar als door de assistente zeer goed geholpen. Reële blik op de huizenmarkt en goed advies. Mocht ik terugkomen naar Dordrecht dan weet ik waar ik heen moet.

E. Meijer

Verkoop / aankoop top-makelaar

5,0 rating
22 maart 2020

Jay Jay was voor ons de verkopende makelaar , echter doet hij volop zijn best ( in mijn optiek boven verwachting ) om gezamenlijk tot het gewenste eindresultaat te komen , dit resulteerde in een geweldig koophuis , Jay bedankt voor de extra moeite waarmee je ons heel erg geholpen hebt , nogmaals bedankt je bent een topper ! !

Sander

Aan te raden als aankoopmakelaar!

5,0 rating
14 januari 2020

Jay Jay heeft zich voor ons als aankoopmakelaar ingezet. Na meerdere bezichtigingen die op niets uit liepen, hebben wij besloten om Jay Jay een belletje te geven. Wij hadden namelijk al een huis op het oog en kon deze niet voorbij laten slippen. Vanaf het eerste moment erg tevreden! Had zijn huiswerk gemaakt en wist waar die over sprak. Hielp ons goed van A tot Z en heeft ons prima begeleid. Wekelijks geeft die een belletje om je op de hoogte te houden en of veranderingen te melden. Is erg goed bevallen, kan het iedereen aanraden!

Dennis vd Berg

Deel deze pagina via: